20.12.2009, 01:17
Steeven napisał(a):Ufff... 2 dni temu wróciłem do kraju. Zachodzę do sklepu po książkę na mikołajowy prezent, a tu ogłoszenie, że są już bilety na koncert we Wrocławiu. "A, zapytam" - pomyślałem sobie. A pani pokazuje mi na to ekran z wolnym miejscami. Sziiiit! Zostały 2 wolne w strefie A. Co sił do kompa zatem i już jest! Uff... A by było. Nie spodziewałem się, że tak to będzie schodzić, przyznam.Ale to fajnie. Duch knoplferowy nie gaśnie w narodzie. Szkoda tylko, że płyty stojącej nie ma tym razem. Ale może to i lepiej. Będzie można bardziej kontemplować muzykę z tej pięknej płyty...
Mam SEKTOR A1, rząd:10, miejsce:26
Kupiłeś te bilety dzisiaj ? (tzn. w sobotę) Widziałem je
Szczerze Wam powiem, uważam się za niezłego szczęściarza
Od jakiegoś czasu plułem sobie w brodę, że wcześniej nie kupiłem tych biletów do sektorów A...wczoraj w nocy wszedłem po raz kolejny na eventim. I nagle moim oczom ukazały się 4 sztuki (albo i 5) biletów w sektorze A1, rząd 10 ! ucieszyłem się jak dziecko. Niestety nie miałem możliwości zapłacenia ani kartą ani przelewem...całą noc spędziłem przy komputerze rezerwując dwa bileciki (dwa miejsca obok siebie!), dotrwałem do rana i po 8 poleciałem pędem do najbliższego empiku z myślą, że przecież empik korzysta z tego samego systemu. I udało się!
a myślałem, że już nie ma szans na tak dobre miejsca
Mam Sektor A1, rząd 10, miejsca 46,47 . Genialnie
P.S i faktycznie przez kilka godzin potem jeszcze były dostępne dwa inne miejsca.
"It's the end of a perfect day for all the surfer boys and girls..."