Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.3.33 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hard Shoulder
"Bohaterem jest robotnik, którego małzeństwo sie rozpadło. Nie może się z tym pogodzić. Mówi: 'Nigdy nie przyszło mi do głowy, że odejdziesz'. Próbuje się pocieszać: 'Będziemy znow razem, za chwilę wszystko będzie OK'. Nie dociera do niego, że zostal sam. Ale tak właśnie bywa. Życie jest ciężkie. Ludzie się rozstają, związki sie rozpadają. I ktoś zostaje sam, kompletnie rozbity. Musi jakoś poskładać swoje życie do kupy i brnąć przez nie dalej. Przyznam ci się do czegoś: wzorem dla tej piosenki był stary przebój 'Wichita Lineman' Jimmy'ego Webba o facecie, ktory haruje całymi dniami i w pracy rozmyśla o swojej dziewczynie. A także podobny kawalek tego samego autora, 'Galveston' ktorego bohaterem jest z kolei gość wysłany na wojne do Wietnamu. I wiesz co? W przyszłym tygodniu spotkam sie z Jimmym Webbem, zostałem zaproszony do udzialu w nagraniu nowej wersji jego piosenki 'By The Time I Get To Phoenix' Niesamowity zbieg okliczzności prawda? Napisalem piosenkę 'Hard Shoulder' pod wpływem Jimmy'ego Webba i nagle dostaje zaproszenie na jego sesję (śmiech). Niesamowity i bardzo miły zbieg okoliczności"

Fragment wywiadu Wiesława Weissa z Markiem Knopflerem. Wydaje mi się bardzo ważny.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Hard Shoulder - przez Robson - 10.11.2009, 14:29
Hard Shoulder - przez koobaa - 10.11.2009, 14:54
Hard Shoulder - przez Robson - 10.11.2009, 15:01
Hard Shoulder - przez koobaa - 10.11.2009, 15:04
Hard Shoulder - przez Robson - 10.11.2009, 15:05
Hard Shoulder - przez olaph72 - 10.11.2009, 21:48
Hard Shoulder - przez Robson - 10.11.2009, 21:54