07.11.2009, 21:28
Nie bawiąc się w szczegóły ładna 14 zgodna z moimi oczekiwaniami
Mam trochę żal do Marka że pierwszego miejsca nigdy nie umieścił na swojej płycie. Pamiętam kiedy nagrywałem na magnetowid koncert z Knewborth i nie wiedziałem co jest grane i co to za numer. Pamiętam też, że nie poznałem wtedy Alana Clarka. Był trochę odmieniony chyba przez dlugie włosy
Ale kapitalny numer to musiał być szczyt tego zestawienia.
Z początku nie byłem przekonany co do nagrań archiwalnych z pierwszych tras koncertowych DS bo tak naprawdę świat ich nie zna poza nami ale tym bardziej dobrze że je przywołaliśmy za Twoją inicjatywą Numitor.
To tak naprawdę zestaw koncertowo- (8) studyjny (6)
Mam trochę żal do Marka że pierwszego miejsca nigdy nie umieścił na swojej płycie. Pamiętam kiedy nagrywałem na magnetowid koncert z Knewborth i nie wiedziałem co jest grane i co to za numer. Pamiętam też, że nie poznałem wtedy Alana Clarka. Był trochę odmieniony chyba przez dlugie włosy
Ale kapitalny numer to musiał być szczyt tego zestawienia.Z początku nie byłem przekonany co do nagrań archiwalnych z pierwszych tras koncertowych DS bo tak naprawdę świat ich nie zna poza nami ale tym bardziej dobrze że je przywołaliśmy za Twoją inicjatywą Numitor.
To tak naprawdę zestaw koncertowo- (8) studyjny (6)
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day