06.11.2009, 15:38
Marek przeczytalem z otwartą gębą
Wielkie dzięki. Bardzo dobry i ciekawy wywiad.
"Ale tak to już ze mną jest, zawsze jestem spóźniony o 20 lat. Nie mam pojęcia dlaczego. Ale nigdy nie należałem do szybkich. Obojętnie, o co chodzi. Zapytajcie moją żonę (śmieje się)"
To prawie fragment o mnie
"...Ale jednocześnie jest we mnie coś, co tęskni za starym teatrem, takim półokrągłym, siedzeniami, widzami, i kimś, kto stoi na scenie i śpiewa jakąś piosenkę. To coś podstawowego..."
A to trochę o nas kiedy już będziemy we Wrocławiu 2 lipca 2010 roku
I chyba "Money For Nothing" nie będzie. Dzięki Bogu Mark cieplej mysli o "Brothers In Arms" czy "Romeo And Juliet"
Generalnie kapitalny wywiad.
Wielkie dzięki. Bardzo dobry i ciekawy wywiad."Ale tak to już ze mną jest, zawsze jestem spóźniony o 20 lat. Nie mam pojęcia dlaczego. Ale nigdy nie należałem do szybkich. Obojętnie, o co chodzi. Zapytajcie moją żonę (śmieje się)"
To prawie fragment o mnie
"...Ale jednocześnie jest we mnie coś, co tęskni za starym teatrem, takim półokrągłym, siedzeniami, widzami, i kimś, kto stoi na scenie i śpiewa jakąś piosenkę. To coś podstawowego..."
A to trochę o nas kiedy już będziemy we Wrocławiu 2 lipca 2010 roku
I chyba "Money For Nothing" nie będzie. Dzięki Bogu Mark cieplej mysli o "Brothers In Arms" czy "Romeo And Juliet"Generalnie kapitalny wywiad.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day