09.10.2009, 11:19
A propos Ptaska- pytalam Bartka i nie ma problemu. Musielibysmy sie zadeklarowac- kiedy (konkretna data mile widziana). Acha- jesli robimy impreze zamknieta musimy zagwarantowac taka to a taka liczbe uczestnikow.
Rozmawialam tez z Waldkiem przelotem i wiem, ze dla osob spoza Krakowa (a do takich i ja bede sie niedlugo zaliczac bo nie wracam juz do Krakowa
) lepiej byloby zorganizowac cos na weekend na lonie natury, z noclegiem i ciepla strawa
wtedy wyprawa przez cala Polske badz jej polowe nabiera wymiarow weekendowych wakacji, na ktore mozna byloby wybrac sie z rodzina
Slowem- mysle ze i nad taka opcja mozna sie zastanowic.
Oczywiscie czesc oficjalno-koncertowa nalezy do Krakowa dlatego takie miejsce musialoby sie znajdowac w jego blizszych okolicach.
Konkludujac opcji jest kilka
Rozmawialam tez z Waldkiem przelotem i wiem, ze dla osob spoza Krakowa (a do takich i ja bede sie niedlugo zaliczac bo nie wracam juz do Krakowa
) lepiej byloby zorganizowac cos na weekend na lonie natury, z noclegiem i ciepla strawa
wtedy wyprawa przez cala Polske badz jej polowe nabiera wymiarow weekendowych wakacji, na ktore mozna byloby wybrac sie z rodzina
Slowem- mysle ze i nad taka opcja mozna sie zastanowic.Oczywiscie czesc oficjalno-koncertowa nalezy do Krakowa dlatego takie miejsce musialoby sie znajdowac w jego blizszych okolicach.
Konkludujac opcji jest kilka
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Like the Spanish city to me when we were kids