Kuba podoba mi się Twoje ps
Jednak aby to sprawdzić metodą nieco głośniejszego odbioru- polecam. To nawet nie chodzi o to że na "Get Lucky" jest płyciej. Nie tego nie napisalem. KTGC ma w swoim brzmieniu coś czego nie ma GL ale tylko miejscami. Ale jeśli płyta przywołuje stare czasy kiedy wokół nie było tyle hałasu, samochodów co dziś to takie podejście bardzo mi odpowiada. Teraz większość chce grać głośniej i szybciej aby ten hałas zagłuszyć. Odpowiedź Marka Knopflera jest inna.
W magazynie Eclipsed który dzisiaj przeeglądalem w edycji niemieckiej "Get Lucky" dostalo 8 gwiazdek na 10 możliwych.
Jednak aby to sprawdzić metodą nieco głośniejszego odbioru- polecam. To nawet nie chodzi o to że na "Get Lucky" jest płyciej. Nie tego nie napisalem. KTGC ma w swoim brzmieniu coś czego nie ma GL ale tylko miejscami. Ale jeśli płyta przywołuje stare czasy kiedy wokół nie było tyle hałasu, samochodów co dziś to takie podejście bardzo mi odpowiada. Teraz większość chce grać głośniej i szybciej aby ten hałas zagłuszyć. Odpowiedź Marka Knopflera jest inna.W magazynie Eclipsed który dzisiaj przeeglądalem w edycji niemieckiej "Get Lucky" dostalo 8 gwiazdek na 10 możliwych.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day