17.08.2004, 00:46
Cytat:Originally posted by hillbilly@Aug 17 2004, 12:01 AM
Do ankiety slow kilka...
Mimo ze zaznaczylem opcje pierwsza mysle ze jednak Boom Like That bedzie motorem napedowym
Jesli chodzi o mnie uwazam ze to bardzo dobra piosenka i bardzo mi sie podoba ale niestety nie stanie sie przebojem podobnie jak WAM... zreszta nasze typowania singli to pokazuja...
Dla nas fanow to zadna strata ale w dzisiejszych czasach tandety chcialbym zeby tez inni ludzie siedzac w pracy mogli posluchaci sobie w radiu dobrej muzyki tak jak bylo w przypadku What It Is.. na "zetce" grali to co 10 min...
Cytat:Mimo ze zaznaczylem opcje pierwsza mysle ze jednak Boom Like That bedzie motorem napedowymAha, to extra, mnie też bardzo ta piosenka "ciągnie". Słuchałbym jej cały dzień. Wczoraj np. zapuściłem REPLAY i goniła sobie ze 2 h.
Cytat:Jesli chodzi o mnie uwazam ze to bardzo dobra piosenka i bardzo mi sie podoba ale niestety nie stanie sie przebojem podobnie jak WAM... zreszta nasze typowania singli to pokazuja...Trudno powiedzieć, czy się stanie czy nie, ale miejmy nadzieję, że tak.
Cytat:Dla nas fanow to zadna strata ale w dzisiejszych czasach tandety chcialbym zeby tez inni ludzie siedzac w pracy mogli posluchaci sobie w radiu dobrej muzyki tak jak bylo w przypadku What It Is.. na "zetce" grali to co 10 min...Prawda, dla nas to żadna strata, ale popatrz, czy nie byłoby miło gdyby właśnie inni również posłuchali takiej ciekawej muzyki? Dokładnie się z Tobą zgadzam. Byłoby miło. Bardzo miło.
Choinka, tego czasu gdy "What It Is" tak bardzo nie kojarzę, ale pamiętam jak określono w ten czas Knopflera w Liście 30 TON:
"Nobliwy Pan"
Coś w tym jest
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"