Co racja to racja napisałem "Industrial Disease" chyba z rozbiegu ale już jest ok.
A oto kolejne wynalazki Olafa:
WILLIE COLON - Corazon Guerrero
CHAKA DEMUS&PLIERS - Only Love
BOB RIVERS - Mad Cow Disease
THE BROWN DERBIES - Romeo And Juliet
Muszę przyznać szczerze że Olaf postawił przed sobą (w mojej opinii
) prawdziwe wyzwanie ponieważ głównie są to covery ze zmienionym tekstem i nie rzadko w innym języku. A więc bardzo oryginalne nagrania i daleko im do oryginału. Kiedy po raz pierwszy usłyszałem "Only Love" Chaka Demus i Pliers w ogóle nie wiedziałem o co chodzi i skąd się to tu wzięło? Nie poznałem że to "Private Dancer"
Dziękuje Olaf po raz drugi a część trzecia jeszcze w tym roku ponieważ zaczyna się od coveru z pewnej płyty DS która w tym roku ma 30 lat. No to wszystko jasne prawda?
A oto kolejne wynalazki Olafa:
WILLIE COLON - Corazon Guerrero
CHAKA DEMUS&PLIERS - Only Love
BOB RIVERS - Mad Cow Disease
THE BROWN DERBIES - Romeo And Juliet
Muszę przyznać szczerze że Olaf postawił przed sobą (w mojej opinii
) prawdziwe wyzwanie ponieważ głównie są to covery ze zmienionym tekstem i nie rzadko w innym języku. A więc bardzo oryginalne nagrania i daleko im do oryginału. Kiedy po raz pierwszy usłyszałem "Only Love" Chaka Demus i Pliers w ogóle nie wiedziałem o co chodzi i skąd się to tu wzięło? Nie poznałem że to "Private Dancer"
Dziękuje Olaf po raz drugi a część trzecia jeszcze w tym roku ponieważ zaczyna się od coveru z pewnej płyty DS która w tym roku ma 30 lat. No to wszystko jasne prawda?
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day