Wystąpiły następujące problemy:
Warning [2] count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable - Line: 871 - File: showthread.php PHP 7.3.33 (FreeBSD)
File Line Function
/showthread.php 871 errorHandler->error

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zdjęcie z Podium poszukiwane
mam pytanie z zupelnie innej beczki... poszukuje zdjecia z naszego zlotu w Podium...
(tego pierwszego podium) jak siedzimy wszyscy razem z banerem Uśmiech
moglby mi ktos podeslac na: paython@wp.pl

stalo sie cos bardzo, bardzo, bardzo niewiarygodnego... wczoraj wrocilam z Norwegii.
nie byly to do konca wakacje, ale zeby nie zanudzac wyjasnieniami, wsrod wielu przepieknych miejsc siedzialam sobie w pewnej galerii w Henningsvar. w jednej z sal mozna bylo obejrzec prezentacje zdjec. cztery pory roku na siedmiu fantastycznych Wyspach Lofoten Uśmiech rozsiadlam sie wygodnie w krzesle, zgaslo swiatlo... muzyka, ktora poplynela z glosnikow calkowcie mnie zaskoczyla. zamurowalo mnie... absolutnie i calkowicie sie jej poddalam... mysle ze nie mozna bylo sobie wymarzyc wspanialszej muzyki w piekniejszym miejscu w calej Norwegii Uśmiech a mowa o Sons of Scotland Oczko

a teraz koniecznie potrzebuje tych zdjec, nas, wszystkich razem, z banerem i nie moge ich nigdzie znalezc, wiec bylabym wdzieczna za ktorekolwiek z nich.
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Zdjęcie z Podium poszukiwane - przez ania - 15.06.2009, 13:04
Zdjęcie z Podium poszukiwane - przez macsa - 16.06.2009, 10:29
Zdjęcie z Podium poszukiwane - przez grzegorz - 17.06.2009, 13:16
Zdjęcie z Podium poszukiwane - przez ania - 17.06.2009, 23:03
Zdjęcie z Podium poszukiwane - przez MARTINEZ - 18.07.2009, 20:08
Zdjęcie z Podium poszukiwane - przez Bart - 22.03.2010, 14:47

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości