07.06.2009, 20:47
Bart napisał(a):A numitor to wszędzie musi wciskać złośliwości?... Ludzie się zajarali pomysłem, to i próbowali Robsona nakręcić. Nie powiedział "nie" wystarczająco przekonująco, ale teraz już pewnie nie będą nalegać.
I ludziska, przestańmy sobie wytykać, kto to się nie chce z kim spotkać, bo to do spotkań na pewno nie zachęcaKażdy ma swoje powody, czasem nie ma chęci o nich mówić. A ja w niczyjej sytuacji prywatnej nie siedzę na tyle, by osądzać. BET w przeddzień zlotu napisał mi że nie przyjeżdża - uroniłem łzę ukradkiem, ale do głowy by mi nie przyszło snuć jakieś domysły.
Jak Robson przyjedzie, to będzie. Wie, że go tam chcemy widzieć - i starczy.
A co do terminu - wszyscy macie rację. Maj jest lepszy i sierpień też jest lepszy. Może głosowanko jakieś? Bo podejrzewam, że lwia część zlotowiczów dałaby radę przyjechać w dowolnym z tych terminów.
Bardzo zdrowe podejście do tematu.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day

Każdy ma swoje powody, czasem nie ma chęci o nich mówić. A ja w niczyjej sytuacji prywatnej nie siedzę na tyle, by osądzać. BET w przeddzień zlotu napisał mi że nie przyjeżdża - uroniłem łzę ukradkiem, ale do głowy by mi nie przyszło snuć jakieś domysły.