07.06.2009, 12:07
A numitor to wszędzie musi wciskać złośliwości?... Ludzie się zajarali pomysłem, to i próbowali Robsona nakręcić. Nie powiedział "nie" wystarczająco przekonująco, ale teraz już pewnie nie będą nalegać.
I ludziska, przestańmy sobie wytykać, kto to się nie chce z kim spotkać, bo to do spotkań na pewno nie zachęca
Każdy ma swoje powody, czasem nie ma chęci o nich mówić. A ja w niczyjej sytuacji prywatnej nie siedzę na tyle, by osądzać. BET w przeddzień zlotu napisał mi że nie przyjeżdża - uroniłem łzę ukradkiem, ale do głowy by mi nie przyszło snuć jakieś domysły.
Jak Robson przyjedzie, to będzie. Wie, że go tam chcemy widzieć - i starczy.
A co do terminu - wszyscy macie rację. Maj jest lepszy i sierpień też jest lepszy. Może głosowanko jakieś? Bo podejrzewam, że lwia część zlotowiczów dałaby radę przyjechać w dowolnym z tych terminów.
I ludziska, przestańmy sobie wytykać, kto to się nie chce z kim spotkać, bo to do spotkań na pewno nie zachęca
Każdy ma swoje powody, czasem nie ma chęci o nich mówić. A ja w niczyjej sytuacji prywatnej nie siedzę na tyle, by osądzać. BET w przeddzień zlotu napisał mi że nie przyjeżdża - uroniłem łzę ukradkiem, ale do głowy by mi nie przyszło snuć jakieś domysły.Jak Robson przyjedzie, to będzie. Wie, że go tam chcemy widzieć - i starczy.
A co do terminu - wszyscy macie rację. Maj jest lepszy i sierpień też jest lepszy. Może głosowanko jakieś? Bo podejrzewam, że lwia część zlotowiczów dałaby radę przyjechać w dowolnym z tych terminów.