05.06.2009, 09:46
wAcEk napisał(a):Nie wiem na ile to jest technicznie mozliwe do wykonania, ale moze rozwiazaniem byloby gdyby "glowna gwiazda" tego tematu, Robson mogl przeprowadzic audycje na zywo, z VII Ogolnopolskiego Zlotu Fanow Dire Straits i Marka Knopflera w Krakowie...?
O ile mnie pamiec nie myli Niedzwiecki prowadzil kiedys Liste Przebojow z Australii, wiec dlaczego by nie sprobowac przeniesc tego na polskie realia?
P.S. Mam dziwne uczucie, ze ten pomysl jest bardzo dobry, albo bardzo dobry ale szalony, albo co najgorsze moge dzieki niemu moge wyjsc na kompletnie stuknietego, nieznajacego sie na realiach i mozliwosciach technicznych radia.
Tak czy inaczej postanowilem zaryzykowac i zaproponowac takie rozwiazanie. Pogodziloby z pewnoscia obowiazki Robsona jak rowniez oczekiwania Forumowiczow, ze Robson pojawi sie na zlocie.
pozdrawiam W.
" Witam Państwa serdecznie z centrum kultu muzyki Marka Knopflera - z ulicy Brackiej w Krakowie. Przed mikrofonem redaktor Robert Paciorek - zapraszam na wyjątkowe, wyjazdowe wydanie Muzycznych Fascynacji..."
Ach jak to brzmi !!

![[Obrazek: macsa.gif]](http://images.chomikuj.pl/button/macsa.gif)