Jak dla mnie było zajebiście, gdyby tylko nie to chamstwo co sie rozlazło po meczu gts wisły z kimś tam to by było zajebiście. Ja sie zmyłem ok. 0:00, bo sie ludzie rozeszli, a pozatym juz mi sie soczewki do oczu kleiły, na nastepny zlot musze sobie wziac okulary na zapas i zjąć soczewki.
Szkoda, że Ptyś zwiał
Na parkiecie było troche dretwo, chodź bywały momenty dobrej zabawy
.
Koncerty bardzo fajne, a co do karaoke to trzeba to bardziej jakos doprecyzowac i znaleść przynajmniej 3 wokalistów na początek. Bo jak sie podepnie juz maszynę i zapyta kto chce śpiewać to lasu rak nie zobaczycie
hehehehe
Aha i na następnym zlocie nie zapomnijcie o bloku jamsession, który zawsze cieszył się największym wzięciem, a na VI zlocie jakoś to kiepsko wyszło, nie było przygotowanego sprzętu, czasu wykonawców, wszystko szybko, szybko, bo tańce a moim zdaniem dużo lepsze jest jammowanie niż tańce
Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów
))))))))
hehehehe
Szkoda, że Ptyś zwiał

Na parkiecie było troche dretwo, chodź bywały momenty dobrej zabawy
.Koncerty bardzo fajne, a co do karaoke to trzeba to bardziej jakos doprecyzowac i znaleść przynajmniej 3 wokalistów na początek. Bo jak sie podepnie juz maszynę i zapyta kto chce śpiewać to lasu rak nie zobaczycie
heheheheAha i na następnym zlocie nie zapomnijcie o bloku jamsession, który zawsze cieszył się największym wzięciem, a na VI zlocie jakoś to kiepsko wyszło, nie było przygotowanego sprzętu, czasu wykonawców, wszystko szybko, szybko, bo tańce a moim zdaniem dużo lepsze jest jammowanie niż tańce

Pozdrawiam wszystkich zlotowiczów
))))))))hehehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...