31.05.2009, 18:35
Dzieki wszystkim za przybycie !
A mi sie wydaje inaczej - ten zlot byl wg mnie duzo lepszy niz ostatni no i z wieksza frekwencja. W dodatku byli nowi ludzie - 2 fajne pary ( szkoda ze tak krotko ! )
Najslabszym punktem wg mnie byl moj wlasny wystep - moze za rok uda sie faktycznie lepiej cos z tymi odsluchami zrobic.
Co do muzyki na imprezie pozlotowej to widze dwie przyczyny:
- ratowanie frekwencji bo faktycznie zlotowicze dosc szybko poumierali ( moze trzeba by w piatek wieczor przyjechac i sie wyspac przed zlotem albo jakos taki dluzszy weekend zaplanowac ?
ja bardzo chetnie wyskocze z kazdym i w piatek wieczor i w niedziele z kims na piwo jak przyjedzie wczesniej albo zostanie dluzej
- moj blad bo w rocknrollowa muzyke ( ktora przewazala przeciez ) wkradlo sie kilka piosenek bardziej dyskotekowych bo do dj trafila zla plyta ( z piosenkami szykowanymi na wesele
Mysle ze za rok wypijemy juz piwo pozlotowe w nowej restrauracji naszego forumowicza
oraz odrodza ( dozdrowieja, odrobia i t d ?) sie legendy forum Andrzej, Robson, Pablosan, Marcin Kr, i wielu innych ktorych w tej chwili nie jestem juz w stanie wymienic ( klade sie padniety znowu )
A mi sie wydaje inaczej - ten zlot byl wg mnie duzo lepszy niz ostatni no i z wieksza frekwencja. W dodatku byli nowi ludzie - 2 fajne pary ( szkoda ze tak krotko ! )
Najslabszym punktem wg mnie byl moj wlasny wystep - moze za rok uda sie faktycznie lepiej cos z tymi odsluchami zrobic.
Co do muzyki na imprezie pozlotowej to widze dwie przyczyny:
- ratowanie frekwencji bo faktycznie zlotowicze dosc szybko poumierali ( moze trzeba by w piatek wieczor przyjechac i sie wyspac przed zlotem albo jakos taki dluzszy weekend zaplanowac ?
ja bardzo chetnie wyskocze z kazdym i w piatek wieczor i w niedziele z kims na piwo jak przyjedzie wczesniej albo zostanie dluzej- moj blad bo w rocknrollowa muzyke ( ktora przewazala przeciez ) wkradlo sie kilka piosenek bardziej dyskotekowych bo do dj trafila zla plyta ( z piosenkami szykowanymi na wesele
Mysle ze za rok wypijemy juz piwo pozlotowe w nowej restrauracji naszego forumowicza
oraz odrodza ( dozdrowieja, odrobia i t d ?) sie legendy forum Andrzej, Robson, Pablosan, Marcin Kr, i wielu innych ktorych w tej chwili nie jestem juz w stanie wymienic ( klade sie padniety znowu )
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
------------------------
szefu