25.05.2009, 21:22
Witajcie po długiej mojej nieobecności!! 
Bardzo ucieszyła mnie wiadomość o nowej płycie, jak zwykle sprawiła, że wakacje będą się dłużyły, co z reguły nie powinno mieć miejsca
Podobnie jak Wy - nie mogę się doczekać, pomimo, że wydaje mi się, że po doświadczeniach z KTGC nie będziemy mieli powrotu do DS, może jedna czy dwie piosenki będą żywsze ale nastawiał bym się raczej na takie klimatyczne powolne nutki...
Nie mówię, że źle
Swoją drogą co do tytułu to tak jak pisaliście - nie doszukiwał bym się megaprzesłania ukrytego w Get Lucky. Mark w wywiadzie o którym czytamy w innym temacie, powiedział, że jest szczęśliwym muzykiem. Właśnie szczęśliwym - skoro więc jest szczęśliwy a my do tego wiemy, że jest skromną osobą, która nie robi wielkiej sceny do swoich sukcesów i w domowym zaciszu cieszy się winkiem i muzyką z boom-boxa
to raczej Get Lucky znaczy dosłownie Get Lucky - zostać szczęściarzem i pod tą wersją i ja się raczej podpisuje 
Trzymajcie się!!Kuba

Bardzo ucieszyła mnie wiadomość o nowej płycie, jak zwykle sprawiła, że wakacje będą się dłużyły, co z reguły nie powinno mieć miejsca
Podobnie jak Wy - nie mogę się doczekać, pomimo, że wydaje mi się, że po doświadczeniach z KTGC nie będziemy mieli powrotu do DS, może jedna czy dwie piosenki będą żywsze ale nastawiał bym się raczej na takie klimatyczne powolne nutki... Nie mówię, że źle

Swoją drogą co do tytułu to tak jak pisaliście - nie doszukiwał bym się megaprzesłania ukrytego w Get Lucky. Mark w wywiadzie o którym czytamy w innym temacie, powiedział, że jest szczęśliwym muzykiem. Właśnie szczęśliwym - skoro więc jest szczęśliwy a my do tego wiemy, że jest skromną osobą, która nie robi wielkiej sceny do swoich sukcesów i w domowym zaciszu cieszy się winkiem i muzyką z boom-boxa
to raczej Get Lucky znaczy dosłownie Get Lucky - zostać szczęściarzem i pod tą wersją i ja się raczej podpisuje 
Trzymajcie się!!Kuba
<span style=\'font-family:Verdana\'><span style=\'font-size:12pt;line-height:100%\'><span style=\'color:midnightblue\'>Pozdrawiam
Kuba
</span></span></span>
Kuba
</span></span></span>