15.05.2009, 19:26
Stałam się przed kilkoma dniami naprawdę szczęśliwą posiadaczką ksiązki Oldfielda
Nie muszę chyba mówić, jak cenna jest to rzecz dla fana, ilu wartościowych rzeczy się dowiedziałam, bo to jasne. Tylko czytając pomyślałam sobie, jak to się stało, że w pewnym momencie chłopaki się tam nie pozabijali
To chyba duża zasługa Marka i Johna, tak wynika przynajmniej z książki. Ale też jestem pod wrażeniem Skaradzińskiego. Mam w domu pozycje biograficzne jego autorstwa, dotyczące Ryszarda Riedla i zespołu Dżem, ale to, co napisał w uzupełnieniu, zrobił w takim stylu, że gdyby nie wiedzieć, to można by pomyśleć, że pisał to Oldfield. Jednak momentami odniosłam też wrażenie, że w krytyce używa zbyt mocnych słów. Ale wolnoć Tomku... 
Angie, dziękuję Ci raz jeszcze za ten piękny prezent!
Nie muszę chyba mówić, jak cenna jest to rzecz dla fana, ilu wartościowych rzeczy się dowiedziałam, bo to jasne. Tylko czytając pomyślałam sobie, jak to się stało, że w pewnym momencie chłopaki się tam nie pozabijali
To chyba duża zasługa Marka i Johna, tak wynika przynajmniej z książki. Ale też jestem pod wrażeniem Skaradzińskiego. Mam w domu pozycje biograficzne jego autorstwa, dotyczące Ryszarda Riedla i zespołu Dżem, ale to, co napisał w uzupełnieniu, zrobił w takim stylu, że gdyby nie wiedzieć, to można by pomyśleć, że pisał to Oldfield. Jednak momentami odniosłam też wrażenie, że w krytyce używa zbyt mocnych słów. Ale wolnoć Tomku... 
Angie, dziękuję Ci raz jeszcze za ten piękny prezent!
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss