Sprawdź, sprawdź
Ale jestem przekonany, że Long Highway nie było grane na koncercie ze Snape '90. Pierwszy raz Mark zagrał to na trasie GH w 1996r. i później włączał do repertuaru TNH w 1998r i 1999r, a może także w 1997.
Pozostaje pytanie kiedy usłyszałeś/zobaczyłeś Long Highway po taz pierwszy
. Ja twierdzę, że na pewno nie w 1990r. 
Edit: jeszcze przypomina mi się, że Long Highway było jednym z kawałków umieszczonych na bootlegu On Every Demo (jako część sesji zwanych Timothy White Sessions), który obejmował sesje On Every Street, także kawałek pojawił się wcześniej nieoficjalnie, ale światło dzienne tak naprawdę ujrzał dopiero w 1996r.
Ale jestem przekonany, że Long Highway nie było grane na koncercie ze Snape '90. Pierwszy raz Mark zagrał to na trasie GH w 1996r. i później włączał do repertuaru TNH w 1998r i 1999r, a może także w 1997. Pozostaje pytanie kiedy usłyszałeś/zobaczyłeś Long Highway po taz pierwszy
. Ja twierdzę, że na pewno nie w 1990r. 
Edit: jeszcze przypomina mi się, że Long Highway było jednym z kawałków umieszczonych na bootlegu On Every Demo (jako część sesji zwanych Timothy White Sessions), który obejmował sesje On Every Street, także kawałek pojawił się wcześniej nieoficjalnie, ale światło dzienne tak naprawdę ujrzał dopiero w 1996r.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...