26.01.2009, 21:55
olaph72 napisał(a):Wszystko można, nawet wyłączyć wizję i tylko słuchać.
i może to by było lepsze? Jestem za słuchaniem Marka...wystarczy mi ten zmysł. Doceniam prace Macsa- nie obrażam go. Darze nawet uznaniem, bo wiem ile czasu można na to stracić. Tylko jak już się na to traci czas, to może można to zrobić lepiej? Tzn, ja sam należę też do tych osób, które nie oglądają takich "dzieł". Jak oglądam jakis koncert i nagle w trakcie wskakuje mi jakaś animowana gitara, to tylko mnie to denerwuje i odwraca uwagę od samego koncertu. Inaczej jest jak jest coś profesjonalnego...coś ze smakiem, nie drażniące wzroku...ale to trzeba mieć gust i wyczucie żeby coś takiego stworzyć
Ale czy nie lepiej połączyc to co jest, jak czegoś nie ma to dać muzykę i ekran ze zdjęciem Marka czy czymś pokrewnym i na tym zakończyć całe to zamieszanie na ekranie? To muzyka jest ważna, nie jakieś efekcarskie przeskoki zdjęcia od zdjęcia? Czy na oficjalnym DVD jakiegokolwiek koncertu można znaleść roszadę zdjęć artysty i jego gitary? I tak każdy to przesłucha raz, obejrzy raz, zapamieta samą muzykę, i odłoży na półkę.
Szkoda czasu i zapału. Można go przeznaczyć na co innego. Proponuje naukę obróbki drewna. Stworzymy razem przepiękną szafę.

P.S. ja jednak i tak jej nie postawie w domu