24.09.2008, 20:44
[quote=Robson]Serio hillbilly wolałbyś koncert od premierowego materiału?
Wszystko może się zdarzyć
Jednak takie studyjne płyty (The Ragpicker's Dream czy składanka "Sultans Of Swing") z dołączonym krążkiem na którym było tylko kilka nagrań z koncertu tylko rozbudzały mój apetyt na całość. Ja jednak zdecydowanie wolę całkiem nową płytę niż album koncertowy. Idealnym rozwiązaniem byłoby i to i to ale podobno nie można mieć wszystkiego
Serio
Dla mnie taka koncertówka to tak jakby Mark nagrał zupełnie nowy materiał...
Cannibals, Hill Farmer Blues a zwłasza Marlbletown to dla mnie "zupełnie" nowe kawałki, i nie moge przeboleć że dane mi było posłuchać ich tylko jeden raz.
Mam dzięki waszej uprzejmości bootlegi z tej trasy ale ich jakość jest albo słaba albo trochę mniej słaba.
A nowy album no coż...
Obawiam się trochę, że Mark jak to ostatnimi czasy miało miejsce napisał kilka wolnych kawałków w countrowo - irlandzkim stylu... które badziej odśpiewa niż zagra w towarzystwie swoich starzejących się muzyków..
Powiedzcie ,że się mylę...
Prosze
Wszystko może się zdarzyć
Jednak takie studyjne płyty (The Ragpicker's Dream czy składanka "Sultans Of Swing") z dołączonym krążkiem na którym było tylko kilka nagrań z koncertu tylko rozbudzały mój apetyt na całość. Ja jednak zdecydowanie wolę całkiem nową płytę niż album koncertowy. Idealnym rozwiązaniem byłoby i to i to ale podobno nie można mieć wszystkiegoSerio

Dla mnie taka koncertówka to tak jakby Mark nagrał zupełnie nowy materiał...
Cannibals, Hill Farmer Blues a zwłasza Marlbletown to dla mnie "zupełnie" nowe kawałki, i nie moge przeboleć że dane mi było posłuchać ich tylko jeden raz.
Mam dzięki waszej uprzejmości bootlegi z tej trasy ale ich jakość jest albo słaba albo trochę mniej słaba.
A nowy album no coż...
Obawiam się trochę, że Mark jak to ostatnimi czasy miało miejsce napisał kilka wolnych kawałków w countrowo - irlandzkim stylu... które badziej odśpiewa niż zagra w towarzystwie swoich starzejących się muzyków..
Powiedzcie ,że się mylę...
Prosze
Lord, I'm just a rolling stone
Rock my soul I wanna go home
Rock my soul I wanna go home