20.09.2008, 14:41
Czy True Love jest najładniejsza, to kwestia dyskusyjna, bo zależy to od gustu
Mi ciężko jest wyróżnić cokolwiek z tej płyty. Przepiękną perełką jest Behind with the rent, ale zaraz za nią idzie 11 następnych takich perełek. Osobiście bardzo chętnie sięgam po True Love... i The fish and the bird z Torwaru, bo brzmią niesamowicie, zaryzykuję sobie stwierdzenie, że ładniej niż na płycie.(zwłaszcza ta pierwsza piosenka).
Co do Are we in trouble now to wg mnie jest to jedna z tych piosenek w których Mark udowadnia, że w graniu na gitarze jest mistrzem w swoim fachu (nieobiektywne spojrzenie fana, ktoś obiektywny powiedziałby, że jest w gronie najlepszych... dla mnie lepszych nie ma.)
Mi ciężko jest wyróżnić cokolwiek z tej płyty. Przepiękną perełką jest Behind with the rent, ale zaraz za nią idzie 11 następnych takich perełek. Osobiście bardzo chętnie sięgam po True Love... i The fish and the bird z Torwaru, bo brzmią niesamowicie, zaryzykuję sobie stwierdzenie, że ładniej niż na płycie.(zwłaszcza ta pierwsza piosenka). Co do Are we in trouble now to wg mnie jest to jedna z tych piosenek w których Mark udowadnia, że w graniu na gitarze jest mistrzem w swoim fachu (nieobiektywne spojrzenie fana, ktoś obiektywny powiedziałby, że jest w gronie najlepszych... dla mnie lepszych nie ma.)
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss