Nie bardzo rozumiem tę wypowiedź. Temat oficjalnych DVD już nie raz podejmowaliśmy na forum i nie trzeba wytężać wzroku aby zauważyć że format artysty pokroju Marka Knopflera czy dIRE sTRAITS to jakaś żenada jeśli chodzi o ilość oficjalnych wydwnictw. Co tydzień ukazuje się mnóstwo koncertów artystów i pierwszo ligowych i tych mniej znanych i tylko pozazdrościć można fanom że mają DVD z każdej trasy. Nie będę podawał przykładów zespołów bo pewnie zaraz okaże się że ci sprzedaja po prostu więcej płyt. A ja tak do końca nie jestem przekonany że chodzi wyłącznie o kase. W przypadku Marka Knopflera to wystarczyłoby aby wytwórnia czy ludzie z otoczenia MK byli bardziej zainteresowani bo sam Mark wiemy jakie ma podejście. Po prostu obojetne.
Seska wierz mi że zawsze czekam na oficjalne DVD nawet jeśli wcześniej już coś widziałem z danej trasy i na pewno nie jestem tu wyjątkiem. Nie dotyczy to K2GC dlatego bez oficjlnego DVD z ost. trasy bardzo kibicuje Maćkowi.
Seska wierz mi że zawsze czekam na oficjalne DVD nawet jeśli wcześniej już coś widziałem z danej trasy i na pewno nie jestem tu wyjątkiem. Nie dotyczy to K2GC dlatego bez oficjlnego DVD z ost. trasy bardzo kibicuje Maćkowi.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day