16.09.2008, 12:05
Patique my chyba się nie rozumiemy ale z tego co widzę o to samo nam chodzi
Wyraźnie napisałem że w mojej ocenie dwie ostatnie płyty PF lubię bardziej niż dwie pierwsze Rogera Watersa. To tylko moja ocena i jak słuszne zauważyłeś kwestia gustu.
Nie do końca podzielam Twoje zdanie na temat kontynuacji stylu na "The Pros..." po znakomitej "The Final Cut" Pierwsza płyta podpisana nazwiskiem Rogera Watersa to dla mnie już trochę inna bajka i nie tylko ze względu na zupelnie inny przekaz czy koncept. Muzycznie nie brakuje na niej bluesa i na pewno Eric Clapton ma w tym swoj znaczny udział. Ja w ogóle nie lubie porównywać jednak "Radio KAOS" wolę bardziej co nie oznacza że "The Pros..." nie jest wyjątkową płytą. Jest.
Nie rozumiem tylko o co chodzi z tym wieszaniem psów na płycie Watersa. Kto wiesza psy? I po co mieszac do tego "Brothers In Arms"? Ale to prawda ja jestem bezkrytyczny co do BIA. To przyznaję i nie zamierzam się z tego tłumaczyć
ponieważ każdy ma taką płyte na swojej pólce. Ja mam "Brothers In Arms"
Wyraźnie napisałem że w mojej ocenie dwie ostatnie płyty PF lubię bardziej niż dwie pierwsze Rogera Watersa. To tylko moja ocena i jak słuszne zauważyłeś kwestia gustu. Nie do końca podzielam Twoje zdanie na temat kontynuacji stylu na "The Pros..." po znakomitej "The Final Cut" Pierwsza płyta podpisana nazwiskiem Rogera Watersa to dla mnie już trochę inna bajka i nie tylko ze względu na zupelnie inny przekaz czy koncept. Muzycznie nie brakuje na niej bluesa i na pewno Eric Clapton ma w tym swoj znaczny udział. Ja w ogóle nie lubie porównywać jednak "Radio KAOS" wolę bardziej co nie oznacza że "The Pros..." nie jest wyjątkową płytą. Jest.
Nie rozumiem tylko o co chodzi z tym wieszaniem psów na płycie Watersa. Kto wiesza psy? I po co mieszac do tego "Brothers In Arms"? Ale to prawda ja jestem bezkrytyczny co do BIA. To przyznaję i nie zamierzam się z tego tłumaczyć
ponieważ każdy ma taką płyte na swojej pólce. Ja mam "Brothers In Arms"
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day