Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu
Ja właściwe dopiero teraz powróciłem z wyjazdu, który rozpoczął urodzinowy zlot fanów MK. Największe podziękowania i ogromny szacunek należą się oczywiście Jamboremu, który wszystko pięknie zorganizował. Serdeczne pozdrowienia Waldku dla Ciebie i uroczej rodzinki - Tomku powodzenia w dalekim kraju i przy szarpaniu za struny - nieźle Ci idzie !!

Chłopakom Krakusom dziękuje za wspólne śpiewanie i rozmowy przy różnych napojach...Grali tak, że aż odciski na kciukach się pojawiły !! Do następnego...

Aniu - czego nie robi się dla Ludzików Knopflerowych - ale masz rację - uczucia miałem mieszane. Co do dyski to nawet mi się podobało - taka trochę ekstremalna odskocznia od tej "lepszej" muzyki... Piękne zdjęcia popstrykał znów Twój aparacik, tylko dlaczego ja jestem tam w tak kiepskiej formie ?? Oczko

Wacku - bardzo się cieszę, że mogliśmy się zmów spotkać i porozmawiać o różnych ważnych ( i tych mniej ) sprawach. Trzymam mocno kcuki żeby Twój plan się spełnił i nowe kontynenty przyjęły Cię serdecznie !! Ciekawa sprawa, że spotykamy się zwykle tak daleko mieszkając w jednym mieście...

Pablo - miło było znów Cię uściskać Stary Druhu i poznać bardzo sympatyczne osoby toważyszące - do zobaczenia na następnym zlocie ...

Mimo kiepskiej pogody udało się znów spotkać i cieszyć się wspólną obecnością - serca rozgrzały dosyć ponurą aurę...

[Obrazek: macsa.gif]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku
Wyjazd - Urodziny Marka - Okolice Sopotu - przez macsa - 31.08.2008, 13:01