Czy ktoś z szanownych Forumowiczów słucha jeszcze audycji Robsona, i sluchał ostatniej? 
W "Złoto-Gęsiowej" części Big Blue Ball i Afro Celt Sound System.
W "Markowej" części była prawdziwa muzyczna uczta dla ucha. Po tradycyjnym i budzącym ciary na plecach An American Hero w zestawieniu z głosem Marka na rozpoczęciu, nastąpiło What it is a potem w klubie singlowym The Long Highway, Let's See You i Camerado. Dalej Single-Handed Sailor poświęcone pamięci Jerry Wexler'a i Wonderful Tonight MK&EC. Z uwagi na tatę szykującego się do spania, niestety musiałam wyjść z pokoju
Mam nadzieję że kiedyś uda mi się w końcu posłuchać audycji do końca, bo naprawdę szkoda oderwać się od głośników!! Jak podaje strona Radia Plus, dalej była jeszcze jedna piosenka Erica, Sigur Ros x3, Brendan Perry x2, Klaus Schulze&Lisa Gerrard, Anathema x2 i Simon Dupree And The Big Sound.
Maćku jakiego programu używasz do rejestracji audycji?
No i oczywiście kłaniam się Panu Prowadzącemu

W "Złoto-Gęsiowej" części Big Blue Ball i Afro Celt Sound System.
W "Markowej" części była prawdziwa muzyczna uczta dla ucha. Po tradycyjnym i budzącym ciary na plecach An American Hero w zestawieniu z głosem Marka na rozpoczęciu, nastąpiło What it is a potem w klubie singlowym The Long Highway, Let's See You i Camerado. Dalej Single-Handed Sailor poświęcone pamięci Jerry Wexler'a i Wonderful Tonight MK&EC. Z uwagi na tatę szykującego się do spania, niestety musiałam wyjść z pokoju
Mam nadzieję że kiedyś uda mi się w końcu posłuchać audycji do końca, bo naprawdę szkoda oderwać się od głośników!! Jak podaje strona Radia Plus, dalej była jeszcze jedna piosenka Erica, Sigur Ros x3, Brendan Perry x2, Klaus Schulze&Lisa Gerrard, Anathema x2 i Simon Dupree And The Big Sound. Maćku jakiego programu używasz do rejestracji audycji?

No i oczywiście kłaniam się Panu Prowadzącemu
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us