Nie odbiegając od tematu
fakungio nie zrozumiałeś mojego zamysłu. Celowo tak napisałem i są to moje słowa że jak coś może być komercyjne i niszowe jednocześnie? Nie widzisz w tym jakiejś sprzeczności? Twierdzisz że Mark nie jest niszowy ale jednocześnie też nie jest komercyjny. Trochę mi się to kłóci i tylko na to chcialem zwrócić uwagę.
Ilość sprzedanych płyt w tym temacie w ogóle mnie nie przekonuje. Są artyści naprawdę niszowi którzy sprzedają duże nakłady to chyba nie jest wyznacznik.
To Ty wymieniłeś "I'm The Fool" ja Ci tylko uświadomiłem że ten utwór był grany na koncertach
Dla mnie to naturalne że kiedy Mark wystartował w 1996 roku ze swoją pierwszą niefilmową płytą to akcent na koncertach był położony właśnie na nią. Teraz kiedy już ukazało się prawie tyle samo plyt MK co DS ma w czym wybierać niekoniecznie z repertuaru DS
fakungio nie zrozumiałeś mojego zamysłu. Celowo tak napisałem i są to moje słowa że jak coś może być komercyjne i niszowe jednocześnie? Nie widzisz w tym jakiejś sprzeczności? Twierdzisz że Mark nie jest niszowy ale jednocześnie też nie jest komercyjny. Trochę mi się to kłóci i tylko na to chcialem zwrócić uwagę.Ilość sprzedanych płyt w tym temacie w ogóle mnie nie przekonuje. Są artyści naprawdę niszowi którzy sprzedają duże nakłady to chyba nie jest wyznacznik.
To Ty wymieniłeś "I'm The Fool" ja Ci tylko uświadomiłem że ten utwór był grany na koncertach
Dla mnie to naturalne że kiedy Mark wystartował w 1996 roku ze swoją pierwszą niefilmową płytą to akcent na koncertach był położony właśnie na nią. Teraz kiedy już ukazało się prawie tyle samo plyt MK co DS ma w czym wybierać niekoniecznie z repertuaru DS
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day