Seska, bardzo ciekawe spostrzeżenie. Jednak mógłbyś je tochę bardziej rozwinąć? Trzeba pamiętać, że komponowanie muzyki na płytę dla fanów jest inną rzeczą niż komponowanie muzyki na płytę filmową. Czymś zawsze będą się między sobą te dwie rzeczy różniły. Mnie się podoba muzyka filmowa autorstwa Marka, choć mówiąc szczerze - nie wszystko.
Prawdę tu głosisz, Robsonie
Nic ująć, bo dodać do tego co napisałeś można tylko wypowiedź Marka z jednego z wywiadów dla pisma Teraz Rock:
Wcale nie uważam komponowania muzyki filmowej za coś atrakcyjnego. To coś, co mnie dobija. Ale też utrzymuje na chodzie. Ostatnimi czasy stałem się strasznie leniwy. I praca na rzecz filmu sprawia, że muszę co jakiś czas wziąć gitarę do ręki, pograć, wejść do studia. Mięśnie nie wiotczeją(...)Przyznaję, że praca nad płytami filmowymi zaczyna sprawiać mi frajdę. Powodem jest to, o czym już mówiłem – we wszystkim, co robię, jestem trochę lepszy niż dawniej
Prawdę tu głosisz, Robsonie
Nic ująć, bo dodać do tego co napisałeś można tylko wypowiedź Marka z jednego z wywiadów dla pisma Teraz Rock:Wcale nie uważam komponowania muzyki filmowej za coś atrakcyjnego. To coś, co mnie dobija. Ale też utrzymuje na chodzie. Ostatnimi czasy stałem się strasznie leniwy. I praca na rzecz filmu sprawia, że muszę co jakiś czas wziąć gitarę do ręki, pograć, wejść do studia. Mięśnie nie wiotczeją(...)Przyznaję, że praca nad płytami filmowymi zaczyna sprawiać mi frajdę. Powodem jest to, o czym już mówiłem – we wszystkim, co robię, jestem trochę lepszy niż dawniej
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss