Luzik Robson, zdziwiłam się bo pamiętam moje pierwsze reakcje na K2GC i chyba zareagowałabym tak samo
Ale niepotrzebnie się zdziwiłam bo o gustach się nie dyskutuje. Ja w zasadzie nie miałabym nic przeciwko kontynuacji o ile nie byłoby piosenki w stylu Secondary Waltz i min stąd moja reakcja. Całe szczescie że Mark nie nagrywa takich samych płyt choć Brothers in arms bardzo przypomina mi On every street i odwrotnie.
Świetny cytat o okładce Making Movies, ale dla mnie jest ona be, be, be
Najbardziej lubię ostatnią i z Shangri-La. Zastanawialiście śię dlaczego Mark nie umieszcza na okładkach swoich twarzy? Ja chcę taką!!
Zapomniałam napisać że chciałabym jeszcze coś na pograniczu wyżej wymienionych przeze mnie płyt i "Jedynki DS - bo chcę duuuuuuuużo gitary.
Ale niepotrzebnie się zdziwiłam bo o gustach się nie dyskutuje. Ja w zasadzie nie miałabym nic przeciwko kontynuacji o ile nie byłoby piosenki w stylu Secondary Waltz i min stąd moja reakcja. Całe szczescie że Mark nie nagrywa takich samych płyt choć Brothers in arms bardzo przypomina mi On every street i odwrotnie. Świetny cytat o okładce Making Movies, ale dla mnie jest ona be, be, be
Najbardziej lubię ostatnią i z Shangri-La. Zastanawialiście śię dlaczego Mark nie umieszcza na okładkach swoich twarzy? Ja chcę taką!!
Zapomniałam napisać że chciałabym jeszcze coś na pograniczu wyżej wymienionych przeze mnie płyt i "Jedynki DS - bo chcę duuuuuuuużo gitary.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss