08.06.2008, 11:48
Dzięki SmokEustachy za uwagi
To ja grałem w pierwszym bandzie na perkusji. Może było za cicho, ale z drugiej strony nie chciałem by było słychać sam łomot.
W sumie mogę grać jak Terry Williams, ale po co?
Piszesz:
Na próbach porozwalali sprzęt, popalili piec, rozkłapciali werbel. Na tamburynkach sekcja perkusyjna powinna grać chyba. Albo wywalić bębniarzy do drugiej sali i niech tam se tłukš a tu akurat będzie słychać OK.
Hmm. Nie wiem czy byłe na próbie, czy akurat powtarzasz za kim?
Primo. Żadnego sprzętu nie rozwalilimy. Piec się spalił, ale to się zdarza.
Secundo. Na werblu "poszedł" nacišg (widocznie przy zagraniu I THINK I LOVE YOU TOO MUCH zbyt emocjonalnie podszedłem do sprawy
), ale tak naprawdę "poszedł" chyba tylko dlatego, że miał równe 10 lat i od zakupu perkusji nie był w ogóle zmieniany. Przynajmniej była okazja do wymiany na co lepszego
co też uczyniłem.
Tertio. Próby sš po to, by tego typu rzeczy już potem nie działy się na występie
Takie sš FAKTY!
To ja grałem w pierwszym bandzie na perkusji. Może było za cicho, ale z drugiej strony nie chciałem by było słychać sam łomot.
W sumie mogę grać jak Terry Williams, ale po co?

Piszesz:
Na próbach porozwalali sprzęt, popalili piec, rozkłapciali werbel. Na tamburynkach sekcja perkusyjna powinna grać chyba. Albo wywalić bębniarzy do drugiej sali i niech tam se tłukš a tu akurat będzie słychać OK.
Hmm. Nie wiem czy byłe na próbie, czy akurat powtarzasz za kim?

Primo. Żadnego sprzętu nie rozwalilimy. Piec się spalił, ale to się zdarza.
Secundo. Na werblu "poszedł" nacišg (widocznie przy zagraniu I THINK I LOVE YOU TOO MUCH zbyt emocjonalnie podszedłem do sprawy
), ale tak naprawdę "poszedł" chyba tylko dlatego, że miał równe 10 lat i od zakupu perkusji nie był w ogóle zmieniany. Przynajmniej była okazja do wymiany na co lepszego
co też uczyniłem. Tertio. Próby sš po to, by tego typu rzeczy już potem nie działy się na występie

Takie sš FAKTY!
knopfler.pl na Facebooku - https://www.facebook.com/knopflerpl
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"
Perkusja jest jedna a pałki są dwie :]
"Drummers have the biggest instruments...
"