08.06.2005, 16:35
... zgodnie z planem!
po tak doniosłym wstępie... zacznę od tego, że padnę zaraz twarzą na klawiaturę (spałam 2 godziny w przeciągu ostatnich 36) :wacko:
zdjęć trochę jest (nawet dużo)... muszę je teraz tylko ściągnąć, wyselekcjonować nieostre(jeżeli takie będą) i obrobić
z mp3 trochę już gorzej
mam wrażenie, że jakościowo nie jest najlepiej... jak je przegram i przesłucham to dam znać konkretnie
mam nadzieję, że teraz pozwolicie mi się trochę zdrzemnąć?
wieczorkiem obiecuję, że dam szczegółową relację i puszczę pierwszą partię zdjęć
Andrzej i Jambore na pewno coś zaraz napiszą o swoich wrażeniach... ja się wstrzymuję chwilowo ze względu na stan fizyczny
powiem tylko w wielkim, ale jak jednoznacznym skrócie: BYŁO BOSKO!!!!
po tak doniosłym wstępie... zacznę od tego, że padnę zaraz twarzą na klawiaturę (spałam 2 godziny w przeciągu ostatnich 36) :wacko:
zdjęć trochę jest (nawet dużo)... muszę je teraz tylko ściągnąć, wyselekcjonować nieostre(jeżeli takie będą) i obrobić
z mp3 trochę już gorzej
mam wrażenie, że jakościowo nie jest najlepiej... jak je przegram i przesłucham to dam znać konkretniemam nadzieję, że teraz pozwolicie mi się trochę zdrzemnąć?
wieczorkiem obiecuję, że dam szczegółową relację i puszczę pierwszą partię zdjęć
Andrzej i Jambore na pewno coś zaraz napiszą o swoich wrażeniach... ja się wstrzymuję chwilowo ze względu na stan fizyczny
powiem tylko w wielkim, ale jak jednoznacznym skrócie: BYŁO BOSKO!!!!