24.05.2008, 13:11
A mnie jednak co w nich irytuje: "Marbletown" jest dla mnie zbyt agresywne he he, w "Baloney again" harmonijka, "Let's see you" poczštkowa linia melodyczna: "Tonight we pushed the border just a little too far for comfort/Thought I'd get my order in" - gdzie mi zalatuje piosenkami kocielnymi
, "One more martinee" - mam wrażenie, że linia melodyczna poczštku jest gdzie wyrwana z kontekstu, "Your own sweet way" to jakie...hmm... kojarzy mi się z koncertami filharmonii w mojej szkole,za którymi specjalnie nie przepadałam(tzn. to zależy jakš tematykę poruszali), w "El Macho" irytuje mnie ta melodyjka na poczštku(włanie,na czym jest grana?!na moje słoniowe ucho,to jakis instrument dęty?), a "One world" - to już pisałam, też jakby wyrwane z kontekstu. Owszem - lubię bardzo te piosenki, ale jednak co mi w nich przeszkadza. Tak też co czułam, że będę raczej w swojej opinii odosobniona. 
Bana nie dostanę?
, "One more martinee" - mam wrażenie, że linia melodyczna poczštku jest gdzie wyrwana z kontekstu, "Your own sweet way" to jakie...hmm... kojarzy mi się z koncertami filharmonii w mojej szkole,za którymi specjalnie nie przepadałam(tzn. to zależy jakš tematykę poruszali), w "El Macho" irytuje mnie ta melodyjka na poczštku(włanie,na czym jest grana?!na moje słoniowe ucho,to jakis instrument dęty?), a "One world" - to już pisałam, też jakby wyrwane z kontekstu. Owszem - lubię bardzo te piosenki, ale jednak co mi w nich przeszkadza. Tak też co czułam, że będę raczej w swojej opinii odosobniona. 
Bana nie dostanę?
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us