24.05.2008, 12:05
Per-Uaa przyklad z zona i dziecmi troche lichy bo duzo ludzi na forum ma i dzieci i zony
wiec to nie jest wytlumaczenie - zaloze sie ze i wtedy mozna znalesc jeden dzien odpoczynku
Mark - z radoscia powitamy cie na zlocie
ale faktycznie to studiowanie nie ma nic do rzeczy - ty sobie wybrales jak wybrales i ty mogles sie przygotowac wczesniej - to ze kiepsko sobie organizujesz czas no to wybacz...
Zawalisz sesje ? przypuszczam ze moze jeden egzamin i co ? poprawka a potem warunek...
Jak mawial moj kolega > studia nie wyscigi
Matura jest bardziej stresujaca - studia to przyjemnosc ktora sobie sam wybierasz,
robisz to co lubisz wiec przypuszczam ze te linijki kodu masz w kazdym palcu.
" i tak skonczysz na zmywaku w Anglii "
oczywiscie zart
pracy jest duzo i nie ma problemow
Od Lodzi zaczela sie w ogole grupa dyskusyjna i pierwsza polska strona o Dire Straits > tworzyl ja Michal Ludwiczak, teraz zajmuje sie chyba fotografia i nie ma czasu na DSTR
a co do zlotow to wlasnie problem lezy w organizacji.
zapewniasz baze noclegowa, mikser, rzutniki, sprzet, kapele > przyjezdzamy
nie wiem ale na moje oko 80 zl za dwie osoby to cena ok
wiec to nie jest wytlumaczenie - zaloze sie ze i wtedy mozna znalesc jeden dzien odpoczynkuMark - z radoscia powitamy cie na zlocie
ale faktycznie to studiowanie nie ma nic do rzeczy - ty sobie wybrales jak wybrales i ty mogles sie przygotowac wczesniej - to ze kiepsko sobie organizujesz czas no to wybacz...
Zawalisz sesje ? przypuszczam ze moze jeden egzamin i co ? poprawka a potem warunek...
Jak mawial moj kolega > studia nie wyscigi
Matura jest bardziej stresujaca - studia to przyjemnosc ktora sobie sam wybierasz,
robisz to co lubisz wiec przypuszczam ze te linijki kodu masz w kazdym palcu.
" i tak skonczysz na zmywaku w Anglii "
oczywiscie zartpracy jest duzo i nie ma problemow
Od Lodzi zaczela sie w ogole grupa dyskusyjna i pierwsza polska strona o Dire Straits > tworzyl ja Michal Ludwiczak, teraz zajmuje sie chyba fotografia i nie ma czasu na DSTR
a co do zlotow to wlasnie problem lezy w organizacji.
zapewniasz baze noclegowa, mikser, rzutniki, sprzet, kapele > przyjezdzamy

nie wiem ale na moje oko 80 zl za dwie osoby to cena ok
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------
szefu
------------------------
szefu