22.05.2008, 16:02
Cytat:to zależy na co chcesz zdawać. Ja byłem w mat-fizie i zdałem na 70% , lektur nie czytałem bo nie lubie czytać. Co studiuje ? AiR na PŁ ( Automatyka i Robotyka ) na Politechnice i jeli kto myli że tak jak to napisał AdaM w sesji od 1 do 20 czerwca bez przerwy się ludzie uczš jest żartem to ma ładne pojęcie o studiach na uczelni technicznej.
Kolego zanim zaczniesz kogo obrażać i poniżać bo ja już tak to odbieram to się zastanów. Znaczna czeć użytkowników forum sš to już ludzie którzy studia pokończyli i zapewne się orientujš jak to wyglšda, a wież mi że jeszcze kilka lat temu programy studiów wszystkich technicznych i nie były znacznie szersze. To że studiujesz też nie uprawnia Cię do wywyższania się na kolegš co pisze maturę i bagatelizowaniem jego matury.
Tak w życiu już bywa zanim zaczniesz kogo obrażać i atakować zastanów się. Bo mylę, że 2 fakultety Ptysi sš troszkę więcej warte niż 400linijek kodu w czym kolwiek tam, więc też bšd milszy co...
Mogę Ci z góry powiedzieć, że mam większe pojęcie o studiowaniu niż ty - więc nie obrażaj mnie, ponieważ skończyłem studia inżynierskie również na kierunku Mechanicznym, LEPSZEJ uczelni niż twoja bo na Politechnice Warszawskiej (wcale nie mam zamiaru się przechwalać, chcesz się licytować to masz - po prostu mnie sprowokowałe) i jako sobie w życiu zawodowym daje radę. Jeli chcesz dyskutować o studiowaniu na politechnikach - to powiedzmy sobie szczerze, sš to uczelnie wymagajšce wkładu uczenia się przez cały rok (laboratoria, ćwiczenia, projekty) i co inteligentniejsi/pracowitsi studenci sesji nie majš WCALE (aczkolwiek mi sie tak nigdy nie udało).