18.05.2008, 14:32
Cytat:hmmm widzę problem ze zrozumieniem sensu dyskusji u Ciebie, przecież dyskusja jest o czym innym!!! toż to ja piszę wyranie żę Markowi nie chce się wydawać płyt z koncertów!!! i realia polskie nie majš nic do tego!!! dyskusja maja z Aaadamem jest o to, ze on uważa, że płyt MK nie wydaje ze względów na rzekomš nieopłacalnoć, ja za twierdzę, ze mu się po prostu nie chce...
Aaadam pewnie w ten sposób próbuje trochę tłumaczyć Mistrza (usprawiedliwić go- ach to serce fana smile.gif ) dlaczego olewa wiernych fanów nie wydajšc płyt koncertowych...
No trochę z tym masz racji, bo wštek ekonomiczno-finansowy jest pierwszym jak dla mnie wytłumaczeniem, niechęci MK do tego typu wydawnictw.
Choć wiesz, pewni artyci (zarazem pisarze, naukowcy itp) czasami wydajš swoje działa wbrew sensowi ekonomicznemu i zdrowemu rozsšdkowi.
Ale cóż MK zawsze był i jest bardzo powcišgliwy wobec fanów, zarazem jeli chodzi i taki spontaniczne akcje jak chłopaki znów w Pradze próbowali zorganizować, jak i wydawnictwa - bo jak by chciał to fakt i 10 DVD i HD innych dziwactw by wydał...