17.05.2008, 00:39
Cytat:Originally posted by faf123+May 17 2008, 12:26 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (faf123 @ May 17 2008, 12:26 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>a ja mam telewizor 21 cali, DVD za 400 zł i koncert chodzi jak marzenie- polecam taki zestaw! [/b] hmmm kwestia gustu, u mnie leci z kompa na tv... [/b] sšdze ze twórczoć Marka brzmi dobrze z każdego rodka przekazu. A jeli chodzi o wizje, to nawet 52 calowy telewizor na scianie od podłogi do sufitu, nie zastapi pobytu na widowni koncertu. Zawsze pozostanie marnym substytutem i "jakš" już wersjš tego co inni ludzie widzieli na żywo. [/b][/quote]Cytat:Originally posted by Piotrd@May 16 2008, 11:59 PM
Cytat:Originally posted by faf123@May 16 2008, 11:47 PM@May 16 2008, 10:39 PM
[b] <!--QuoteBegin-Piotrd
[b] włanie leci sobie u mnie ten koncert z Sydney na dvd, całkiem zmylnie to zrobili (wersja 2 płytowa z podrasowanym dwiękiem z bootlega audio) obraz moze trochę razi (na 52 calach tak sobie wyglšda trza oglšdać z daleka bo jak podejć za blisko to oczy wypływajš z bólu, co ja bym dał za wersję HD...
ma kto tę wersję?? tak sie zastanawiam która cieżka lepiej gra: DD 2.0 czy LCPM (na pewno DD jest cichsza)....
hmmm tylko zauważ, ze niestety z różnych powodów (ach ten PRL) nie dane nam byl o oglšdać DS na żywo w trakcie trasy promujšcej BiA i nic już tego nie naprawi, pozostajš nam tylko nagrania koncertów... DS się już nie wróci, tak jak nie wróci się młodoć