14.05.2008, 09:17
Ja jeszcze musze ochlonac i przygotowac mysli
Jedno wiem jednak-WIELKIE DZIEKUJE dla:
Mojej ukochanej Narzeczonej-Agusiu kocham Cie tak mocno :wub: za wyrozumialosc dla takiego Markowego roztrzepanca jak ja
Ewci-za bycie tam razem z nami, za zdjecia z koncertu (dzieki temu ja mogelm oddac sie tylko sluchaniu) za powrotne droge i smiech do lez (szczegolnie za ZED-a)!!! Jestem bardzo szczesliwy, ze bedziesz moja szwagierka
Waldka (Jambore) za zorganizowanie od A do Z calej wyprawy do Pragi-chlopie spokojnie mozesz byc tour managerem naszego Marka!!! oraz jego naprawde fanatastycznej całej Rodzince-cudowni ludzie
i mieszkaja tuz obok nas!
Andrzeja i jego bliskim za niesamowicie cieple przyjecie w drodze na i z koncertu. Skad jeszcze tacy ludzie na tym swiecie?! To byly wspaniale przystanki na naszym telegraficznym szlaku: Trojmiasto-Praga-Trojmiasto.
Dla calej koncertowej ekipy z "knopfler.pl"-z Wami to nawet w ogien
c.d.n.
Jedno wiem jednak-WIELKIE DZIEKUJE dla:
Mojej ukochanej Narzeczonej-Agusiu kocham Cie tak mocno :wub: za wyrozumialosc dla takiego Markowego roztrzepanca jak ja
Ewci-za bycie tam razem z nami, za zdjecia z koncertu (dzieki temu ja mogelm oddac sie tylko sluchaniu) za powrotne droge i smiech do lez (szczegolnie za ZED-a)!!! Jestem bardzo szczesliwy, ze bedziesz moja szwagierka

Waldka (Jambore) za zorganizowanie od A do Z calej wyprawy do Pragi-chlopie spokojnie mozesz byc tour managerem naszego Marka!!! oraz jego naprawde fanatastycznej całej Rodzince-cudowni ludzie
i mieszkaja tuz obok nas!Andrzeja i jego bliskim za niesamowicie cieple przyjecie w drodze na i z koncertu. Skad jeszcze tacy ludzie na tym swiecie?! To byly wspaniale przystanki na naszym telegraficznym szlaku: Trojmiasto-Praga-Trojmiasto.
Dla calej koncertowej ekipy z "knopfler.pl"-z Wami to nawet w ogien
c.d.n.
A long time ago came a man on a track...