13.05.2008, 19:45
Dzięki wszystkim za super relacje! Jambore, masz chłopie talent do reportaży, normalnie z wypiekami na twarzy czytałem, poważnie! 
Roberto, mam wyrzuty sumienia, że przeze mnie Ci się oberwało. W życiu bym nie przypucił, że nawet telefony będš cigane
Moja żona pół koncertu warszawskiego przesłuchała przez telefon, którym machałem Markowi przed nosem. Dziwne. Może jednak nie reagował na Ciebie tylko na kogo obok, z kamerš...?
Swojš drogš trochę dziwne, że się tak uwzięli na te nagrania video. To doć radykalna zmiana po tylu latach. Prawda jest też taka, że zakazany owoc smakuje lepiej, więc nagrania na pewno będš... wbrew życzeniu artysty niestety.
PS. Pablo, w Warszawie dokładnie tak samo Mark przejechał nam po butach. Nie przejmuj się, jeszcze go złapiemy
.

Roberto, mam wyrzuty sumienia, że przeze mnie Ci się oberwało. W życiu bym nie przypucił, że nawet telefony będš cigane
Moja żona pół koncertu warszawskiego przesłuchała przez telefon, którym machałem Markowi przed nosem. Dziwne. Może jednak nie reagował na Ciebie tylko na kogo obok, z kamerš...?Swojš drogš trochę dziwne, że się tak uwzięli na te nagrania video. To doć radykalna zmiana po tylu latach. Prawda jest też taka, że zakazany owoc smakuje lepiej, więc nagrania na pewno będš... wbrew życzeniu artysty niestety.
PS. Pablo, w Warszawie dokładnie tak samo Mark przejechał nam po butach. Nie przejmuj się, jeszcze go złapiemy
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...