12.05.2008, 14:35
a ja sobie zyje spokojnie w krakowie, chodze do liceum, koncze I klase, pomysly na przyszlosc: prawo, politologia, albo... zespol z ktorym bede zarabial
pogrywamy sobie z kolegami narazie w przykoscielnej salce z ktorej nas chca wyrzucic, ale nie udaje im sie cos
gram od 6 lat na gitarze, troche na basie.
moja knopfleromania zaczela sie od.. radia. jak jechalem na wakacje w radiu lecialo brothers in arms i spytalem ojca co to za zespol. dostalem sie do internetu, sciagnalem bia i sultans, a ze sultans byl zgrywany z tasmy, zaczepil sie kawalek lady writer. i tak ojciec podsuwal mi coraz to inne piosenki, az w koncu pieknego dnia sciagnalem dyskografie dire straits
przyznam sie ze wstydem, ze sailing to philadelphia lezalo u mnie na polce jakies 6 lat, a dopiero tydzien temu przesluchalem cale..
pogrywamy sobie z kolegami narazie w przykoscielnej salce z ktorej nas chca wyrzucic, ale nie udaje im sie cos
gram od 6 lat na gitarze, troche na basie.moja knopfleromania zaczela sie od.. radia. jak jechalem na wakacje w radiu lecialo brothers in arms i spytalem ojca co to za zespol. dostalem sie do internetu, sciagnalem bia i sultans, a ze sultans byl zgrywany z tasmy, zaczepil sie kawalek lady writer. i tak ojciec podsuwal mi coraz to inne piosenki, az w koncu pieknego dnia sciagnalem dyskografie dire straits
przyznam sie ze wstydem, ze sailing to philadelphia lezalo u mnie na polce jakies 6 lat, a dopiero tydzien temu przesluchalem cale..
Love, Peace & Dire Straits