02.06.2005, 17:04
Cytat:Czy ma ktoś może ten koncert w przyzwoitej jakości?
Owszem, ja
Sciagnalem tuz przed Spodkiem bootlega DVD z Bazylei... Jak sa chetni DVD bylo do sciagniecia na http://www.dimeadozen.org (strona z torrentami bootlegow, trzeba sie rejestrowac - w tej chwili z MK popularnoscia ciesza sie tam bootlegi z Polski
)ale nie sprawdzalem czy dalej jest (pewnie tak). Jak jest, to kto moze niech sciaga - jakosc rewelacyjna.Tak nawiasem mowiac to byl pierwszy koncert DS, ktory widzialem. Bylem wtedy smarkacz ale na szczescie moj wujek to nagral i puscil mi kasete. W zasadzie przed tym koncertem znalem tylko MFN - namietne kupowanie albumow zaczelo sie wlasnie wkrotce po tym koncercie. Najwiekszy problem byl taki, ze potem zapomnialem skad ten koncert byl - pozostalo mgliste wspomnienie. Mozecie sobie wyobrazic moja radosc gdy po sciagnieciu losowego DVD okazalo sie, ze to wlasnie ten koncert
I to w dodatku, ze przypadkiem sciagnal mi sie pierwszy w zyciu widziany koncert DS na kilka dni przed moim pierwszym w zyciu koncertem MK na zywo
Usmiech losu...A wracajac do tematu - dla tych z Was, ktorzy nie moga (nie chca) sciagac DVD (badz co badz to jest 4,3 GB) moge skopiowac pare plytek. Ale z uwagi na fakt, ze moja nagrywarka ledwie zipie, to moge zaoferowac zrobienie powiedzmy najwyzej pieciu kopii. Dlatego w przypadku gdyby chetnych bylo wiecej dobrze by bylo, zeby te pierwszych piec osob tez moglo zaoferowac zrobienie kilku dalszych kopii...
Pozdrawiam
Marcin