20.02.2008, 19:35
Cytat:Originally posted by numitor@Feb 20 2008, 06:55 PMWidocznie ten muzyk był wyjatkiem i jakims idiotš, skoro mój ojciec gra jazz od ponad 30 lat, zjedził cały wiat, to wyobra sobie, że ja też byłem na kilkudziesieciu koncertach i znam kilkanacie zespołów jazzowych osobicie i nigdy sie nie spotkałem z opisanym problemem. Jezeli masz jednego znajomego fotografa, który raz został wyrzucony z koncertu jazzowego, to dlaczego stawiasz go jako przykład wobec zachowań wszystkich muzyków. Mało tego skonstruowałes na tej podstawie jakšs totalnie nieprawdziwa tezę. Oto mi tylko chodziło, nie zatsanawiałem sie nad tym co Twoj znajomy robił czy robi na jakims koncercie jazzowym, o którym nie mam pojęcia. Co to za zespół był wogóle?? W jakim kraju? Ile razy go spotkała taka sytuacja?? Czemu jest to fopa? Wyglada na to, że jakis znajomy opowiedział Ci jakas historyjke a ty zbudowałes na tej podtsawie jakš kosmicznš tezę. Sorki, ale na tym etapie, to bardzo o Tobie le swiadczy i o Twoich tezach z kosmosu, jak mam Cie traktowac powaznie skoro piszesz takie bzdury
A nie pomyslałe, że to może zależeć od muzyka?
Mówię to na podstawie faktów - mój znajomy, fotograf, został wyrzucony z koncertu własnie za robienie zdjęcia.
. Bez urazy
hehehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...