30.01.2008, 18:25
Olaph - dziękuję. Bardzo sympatyczna wersja 
Udało mi się dostać kilka wspomnianych tu piosenek, przesłuchalam sobie
Monte Montgomery - jestem pod wrażeniem, zarówno Sultans of Swing (mylę że niegłupio by było gdyby kiedy Mark zagrał takš wersję akustycznš
). "Romeo and Juliet" zawsze była jednš z moich ulubionych piosenek, jeżeli kto miałby coverować Marka w ten sposób, to zmieniam natychmiast zdanie o coverach, Cudownie, naprawdę. Mylę że jeżeli MK słyszał te wersje, to był zadowolony
Wspomniana i udostępniona przeze mnie wersja "Why Worry" to po prostu cud, miód i orzeszki.
Zakładajšc temat o innym wykonaniu "Going Home", zupełnie zapomniałam o tym. Jeli kto więc nie słyszał, to podaję adres do "Going Home" w wykonaniu The Shadows. http://www.youtube.com/watch?v=ue_TEkEfz-k
Czytałam też kiedy w jakim wywiadzie, że synowie Marka założyli zespół i wykonujš m.in. swojš wersję "Sultans of swing" - Mark twierdzi że ich wersje sš lepsze od oryginału
Ciekawe, czy byłaby okazja gdzie posłuchać??
Udanym Coverom , takim jak te powyżej, mówię tak
Wszystkie Covery które mam pozwoliłam sobie wrzucić na mojego chomika.

Udało mi się dostać kilka wspomnianych tu piosenek, przesłuchalam sobie
Monte Montgomery - jestem pod wrażeniem, zarówno Sultans of Swing (mylę że niegłupio by było gdyby kiedy Mark zagrał takš wersję akustycznš
). "Romeo and Juliet" zawsze była jednš z moich ulubionych piosenek, jeżeli kto miałby coverować Marka w ten sposób, to zmieniam natychmiast zdanie o coverach, Cudownie, naprawdę. Mylę że jeżeli MK słyszał te wersje, to był zadowolony
Wspomniana i udostępniona przeze mnie wersja "Why Worry" to po prostu cud, miód i orzeszki.
Zakładajšc temat o innym wykonaniu "Going Home", zupełnie zapomniałam o tym. Jeli kto więc nie słyszał, to podaję adres do "Going Home" w wykonaniu The Shadows. http://www.youtube.com/watch?v=ue_TEkEfz-k
Czytałam też kiedy w jakim wywiadzie, że synowie Marka założyli zespół i wykonujš m.in. swojš wersję "Sultans of swing" - Mark twierdzi że ich wersje sš lepsze od oryginału
Ciekawe, czy byłaby okazja gdzie posłuchać??Udanym Coverom , takim jak te powyżej, mówię tak
Wszystkie Covery które mam pozwoliłam sobie wrzucić na mojego chomika.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss