15.01.2008, 15:49
No i włanie - słowo się rzekło i trzeba co o sobie naskrobać.
Na imię mi Joanna (modnie i szałowo
), ale jako staro się czuję jak kto tak do mnie mówi, mimo że mam (właciwie w marcu skończe dopiero) 21 lat. I cóż tu o sobie ... jestem jednš z tych osób, które czego szukajš w życiu, ale chyba same niebardzo wiedzš czego. Nie potrafie usiedzieć w miejscu i może dlatego uwielbiam rower, podróże i ogólnie odczuwam cišgły głód nowych dowiadczeń, w rezultacie czego wyjechałam po maturze do Holandii (
), choć muszę przyznać, że wtedy głównš rolę odegrały głownie cele zarobkowe.
Ale fakt faktem - obecnie pomieszkuję sobie w Krakowie, czego tam się uczę, choć studia to to jeszcze nie sš, z bardzo prostego powodu - nie wiem co wybrać - ratownictwo medyczne, dziennikarstwo, czy może jeszcze co innego ... 'lajtowego', że tak powiem ;] Pożyjemy, zobaczymy ...
Co poza tym ...hmm ... muzykš MK zainteresował mnie i zafascynował pewien młody i przystojny mężczyzna
, który jest wielkim fanem, i jak to bywa z mężczyznami - mężczyzna odzszedł a muzyka została. 
I standardowo, moje zainteresowania muzyczne sš takie jak większoci forumowiczów, choć mówišć szczerze, lubie też mocne granie
To ja już może skończe, bo niezły elaborat mi tu wyszedł
Pozdrawiam wszystkich w ten pięęęękny dzień! ;]
Na imię mi Joanna (modnie i szałowo
), ale jako staro się czuję jak kto tak do mnie mówi, mimo że mam (właciwie w marcu skończe dopiero) 21 lat. I cóż tu o sobie ... jestem jednš z tych osób, które czego szukajš w życiu, ale chyba same niebardzo wiedzš czego. Nie potrafie usiedzieć w miejscu i może dlatego uwielbiam rower, podróże i ogólnie odczuwam cišgły głód nowych dowiadczeń, w rezultacie czego wyjechałam po maturze do Holandii (
), choć muszę przyznać, że wtedy głównš rolę odegrały głownie cele zarobkowe. Ale fakt faktem - obecnie pomieszkuję sobie w Krakowie, czego tam się uczę, choć studia to to jeszcze nie sš, z bardzo prostego powodu - nie wiem co wybrać - ratownictwo medyczne, dziennikarstwo, czy może jeszcze co innego ... 'lajtowego', że tak powiem ;] Pożyjemy, zobaczymy ...
Co poza tym ...hmm ... muzykš MK zainteresował mnie i zafascynował pewien młody i przystojny mężczyzna
, który jest wielkim fanem, i jak to bywa z mężczyznami - mężczyzna odzszedł a muzyka została. 
I standardowo, moje zainteresowania muzyczne sš takie jak większoci forumowiczów, choć mówišć szczerze, lubie też mocne granie

To ja już może skończe, bo niezły elaborat mi tu wyszedł

Pozdrawiam wszystkich w ten pięęęękny dzień! ;]