14.07.2019, 20:59
Tak, przyznaję rację
obydwa koncerty i w Krakowie i w Gdańsku były świetne, emocje ogromne!!! Czułam jak dźwięki gitary i głosu Marka przechodzą przez organizm i pojawia się gęsia skórka, a wrażenia z ostatnich kilku utworów wysłuchanych pod sceną zostaną w mojej pamięci na zawsze!
Do tego wszystkiego poznałam Was i poczułam się jak z kimś, kogo znam od lat
Serdecznie Wam dziękuję za wspólny czas, rozmowy, śmiech, spacer i wschód słońca
I zacytuję jeszcze tekst z karty hotelowej w Gdańsku: "Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz – one przyjdą same".
obydwa koncerty i w Krakowie i w Gdańsku były świetne, emocje ogromne!!! Czułam jak dźwięki gitary i głosu Marka przechodzą przez organizm i pojawia się gęsia skórka, a wrażenia z ostatnich kilku utworów wysłuchanych pod sceną zostaną w mojej pamięci na zawsze! Do tego wszystkiego poznałam Was i poczułam się jak z kimś, kogo znam od lat
Serdecznie Wam dziękuję za wspólny czas, rozmowy, śmiech, spacer i wschód słońca
I zacytuję jeszcze tekst z karty hotelowej w Gdańsku: "Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz – one przyjdą same".