26.01.2019, 22:42
Dobry wieczór, trochę nie na temat, jestem tu zupelnie nowy i mam do Was pytanie. Pewnie głupie, ale mnie bardzo nurtujące. Dziś w końcu dostałem po ponad dwóch miesiącach od zamowienia na oficjalnej stronie MK płytę CD „Down the road wherever”. Otworzyłem, puściłem i zacząłem chłonąć. Szybko musiałem przerwać ze względu na dzieci żądne zabawy, i nie znalazłem tekturowej obwoluty płyty.
I teraz sedno: czy płyta CD ma tekturową obwolutę, którą się chowa do tekturowej okładki, czy ja sobie tę bezpośrednią obwolutę CD uroiłem, a płytę wkłada się bez niczego po prostu do tekturowej okładki albumu. Jak to jest?
Proszę o pomoc bo nie wiem czy mi dzieciaki to gdzieś schowały, czy kompletnie zgłupiałem. Pozdrawiam, Maciek
I teraz sedno: czy płyta CD ma tekturową obwolutę, którą się chowa do tekturowej okładki, czy ja sobie tę bezpośrednią obwolutę CD uroiłem, a płytę wkłada się bez niczego po prostu do tekturowej okładki albumu. Jak to jest?
Proszę o pomoc bo nie wiem czy mi dzieciaki to gdzieś schowały, czy kompletnie zgłupiałem. Pozdrawiam, Maciek