18.11.2007, 15:47
Nie mogę się powstrzymać bo jeli takie treci zamieszcza sie na forum nie potrafię być obojetny. Co się dzieje??? Gdzie jaki poziom i klasa??? Czy naprawdę fakungio uważasz ze można tak po prostu sobie wszystko napisać co usłyszawszy??? Pigułka na rozruszanie forum? O co chodzi ludzie opamiętajcie sie. Aż sie we mnie gotuje że zabieram głos w takim temacie. Kolega co usłyszał i Ty to powtarzasz jak gdyby nigdy nic. Za takie paplanie można wylšdować w sšdzie wiesz. To niechże Twój kolega zabierze glos. Niech powie o co w tym wszystkim chodzi. Dlaczego takie myli i teksty? Nie zależało Ci aby sie dowiedzieć przecież to oszczerstwo. Naprawdę jestem oburzony i gdzie jaka kontola nad forum przecież takie treci powinny być od razu skasowane. To żałosne. Nie mieci mi sie to wszystko w głowie. Pozdrawiam Markowych Fanów.
ps. jeli to prowokacja to najniższych lotów i mogę mieć żal tylko sam do siebie że dałem się w to wcišgnšć ale podobno najgorsza jest obojętnoć
ps. Marti, Bartek czy Wy naprawdę jestecie odpowiedzialni za treci zamieszczane na tym forum? Nie widzę tu żadnego działania.
ps. jeli to prowokacja to najniższych lotów i mogę mieć żal tylko sam do siebie że dałem się w to wcišgnšć ale podobno najgorsza jest obojętnoć
ps. Marti, Bartek czy Wy naprawdę jestecie odpowiedzialni za treci zamieszczane na tym forum? Nie widzę tu żadnego działania.
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
To make your whole life better
Your whole life better one day