18.11.2007, 15:33
Eee tam ja już jestem na 99,9% że to bzdura.
Nie wiesz w dzisiejszych czasach sie nie wchodzi do domów przynajmniej tak od razu.
Internet jest non-stop monitorowany. Jak zapewne wiesz każdy komputer ma swoje IP (powiedzmy numer identyfikacyjny) i porostu jak namierzš jaki server z jakimi zakazanymi materiałami, to widzš kto się z nim łšczył i co pobierał. A potem to już krótka droga do nazwisk.
A może to ta pigułka na rozruszanie forum, poprzez troszkę sensacji ala Fakt...
Pozdrawiam
Cytat:Mnie zastanawia jedno - na jakiej zasadzie o sie odbywa? Bo po pierwsze ja tez nie uwierze, poki gdzies nie uslysze, a po drugie jak: znalezli materiały? Weszli do domu Marka i powiedzieli mu: Pokaż co masz w komputerze?? Moe jeszcze jestem zbyt mala, ale pewnych rzeczy nie jestem w stanie pojac.
A jak nic nie bylo slychac, tak nic nie ma, i chyba pozostaje sie z tego cieszyc.
Nie wiesz w dzisiejszych czasach sie nie wchodzi do domów przynajmniej tak od razu.
Internet jest non-stop monitorowany. Jak zapewne wiesz każdy komputer ma swoje IP (powiedzmy numer identyfikacyjny) i porostu jak namierzš jaki server z jakimi zakazanymi materiałami, to widzš kto się z nim łšczył i co pobierał. A potem to już krótka droga do nazwisk.
A może to ta pigułka na rozruszanie forum, poprzez troszkę sensacji ala Fakt...
Pozdrawiam