30.10.2007, 15:50
No widzisz, po usunięciu tej partii fletu ten numer straciłby według mnie swój urokliwy charakter. Owszem, nie twierdzę, że nie zostałoby nic więcej, ale mylę, że włanie ten flet jest jednym z największych atutów tego utworu.
Co ma flet do historii o ciężko pracujšcej kobiecie? Ano to samo co każdy inny instrument. To sš właciwie dwie partie pięknie na siebie nałożone i zharmonizowane, nadajš tej kompozycji lekkoć i sam nie wiem, ja po prostu widzę tę postać słuchajšc tego utworu.
Gitara Knopflera już tam jest i to na swoim miejscu. Akurat w tym przypadku nie widzę jak mogłaby zastšpić partię granš na instrumencie dętym.
Choć w In The Sky widzę
.
Co ma flet do historii o ciężko pracujšcej kobiecie? Ano to samo co każdy inny instrument. To sš właciwie dwie partie pięknie na siebie nałożone i zharmonizowane, nadajš tej kompozycji lekkoć i sam nie wiem, ja po prostu widzę tę postać słuchajšc tego utworu.
Gitara Knopflera już tam jest i to na swoim miejscu. Akurat w tym przypadku nie widzę jak mogłaby zastšpić partię granš na instrumencie dętym.
Choć w In The Sky widzę
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...