01.10.2007, 23:39
Cytat:Originally posted by Robson@Oct 1 2007, 05:02 PMTak też uczyniłem Robsonie i to stosunkowo dawno. Włanie dzi przesłuchałem Twojš(Waszš) audycję po raz czwarty. To tylko może wiadczyc jak bardzo przeżywam ta płytę i jak bardzo chcialem posłuchać opinii autorytetów tego Forum.
Do Wszystkich nieprzekonanych do KTGC mam probę. Jeli macie możliwoci i chęci proszę posłuchajcie opowieci Kuby. Być może pozwoli to inaczej i lepiej zrozumieć ten album. Dla mnie w wielu miejscach tło historyczne niezwykle ważne do jakiego "dokopał się" Kuba na tej płycie rzuciło inne wiatlo na poszczególne utwory.
A wszystko to po to, ażeby inaczej i lepiej zrozumiec ten album. Ze zbyt duzym utesknięniem czekałem na ten album, ażeby teraz tak szybko Go przekrelić. Czy walczę z samym sobš??????. To zapewne za duże słowa, tym bardziej, że Wasze opinie były bardzo obiektywne i potrafilicie z Coobš rownież zaznaczyć , że w niektórych rodowiskach płyta zebrała srogie cięgi.
Dotychczas nie znalazłem się w sytuacji, kiedy to byłem nie do końca przekonany(pewien bagaż markowych dowiadczen jednak noszę na plecach), ale może to złego dobrego poczštki, oby tak było i obym dołšczył do grona szczęciarzy.
Audycja jak zwykle urocza - z pomysłem i z opowieciami z głębi serca. Prosimy o więcej.
We are the sultans of swing...