25.09.2007, 21:21
Cytat:Originally posted by Andrzej@Sep 25 2007, 02:51 PMPewnie pijesz do mnie Andrzej. Nie miałem na myli, że Ci, którym się nie podoba nowy album "nie docigajš" Marka. Może użyłem niefortunnego zwrotu piszšc "nie nadšżajš", ale mylałem bardziej o sytuacji, że kiedy tak bardzo nastawiamy się na konkretne brzmienia, stylistykę, dynamizm, solówki... w tym samym czasie inne walory tej muzyki gdzie nam uciekajš. Ale i tak to wszystko jest kwestiš gustu. Przepraszam wszystkich urażonych moim niefortunnym sformułowaniem.
Dużo sie o tej płycie piszę - to dobrze, to dobrze ,że sš różne zdania, ale troche boli, jak tym na "Nie" zarzuca się, że "nie docigajš Marka". Po tygodniu przesłuchań jestem na nie, ale jeli by się co z czasem zmieniło , nie będzie to dla mnie żadnš ujmš powiedzieć Wam , że dołšczyłem do grona szczęciarzy, i na pewno "UMIECHNĘ SIĘ DO PANI KASJERKI, A NIE BĘDĘ SIĘ Z NIEJ MIAŁ.
PS. To również boli jak okrela się mnie mianem ortodoksa używajšc przy tym niewybrednych przykładów, tylko dlatego, że mnie się ten album podoba.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...