25.09.2007, 01:59
Cytat:Originally posted by HOWARD+Sep 24 2007, 05:56 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (HOWARD @ Sep 24 2007, 05:56 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> Uważam, że nie można z faktu, iż się ostatnia płyta Marka K. komu nie podoba tak bardzo jak owoce/dokonania za czasów DSów, czynić z tego przyczyny do krytykowania i do zabraniania komukolwiek wypowiadania się niepochlebnego o płycie. Nawet w doć ostrzejszy jak to się do tej pory na forum zdarzało sposób. [/b]Nic takiego nie miało miejsca. Nikt nikomu nie zabraniał krytykować, nie wiem skšd takie pomysły.
Zapraszamy do wyrażenia swego zdania. Może jest jeszcze kilka osób, na których nowy album wywarł dobre wrażenie?
.<!--QuoteBegin-Andrzej
Cooba - kto za czasów pierwszej deeski i Comunique gral tak jak oni????
NIKT - i to był pomysł. Ponadczasowy Cooba. [/quote]
Communique, jak już wczeniej zauważył Robson, było kontynuacjš stylu debiutanckiego albumu a więc wielce nowatorskš płytš nie była. Czas pokaże czy faktycznie KTGC nie przetrzyma próby czasu, tylko dla tego, że nie jest nowatorska. Tak rozumujšc, szansę na ponadczasowoć majš dzisiaj w muzyce rozrywkowej tylko komputerowo generowane nowe brzmienia, których nikt wczeniej nie wymylił..? Nie przekonuje mnie taka argumentacja. Ale... miałem się już zamknšć
.
...Well He's a big star now but I've been a fan of his for years,
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...
the way he sings and plays guitar still brings me to tears...