21.09.2007, 23:05
Howard, w Empiku w Galerii Krakowskiej sš wszystki wersje... czyżby tylko naczelny Empik się nie spisał?
Mam najdroższš wersję, z DVD. W końcu nie po to tyrałem 3 miesišce, żeby teraz sobie odmawiać
Hm, moje faworyty
:
Scaffolder's Wife - to połšczenie fletu z gitarš! Miażdży!
Let It All Go - super refren i tekst cały też. Dodaje wiary we własne siły
Secondary Waltz - jak się dowiedziałem, o czym to jest to jeszcze bardziej polubiłem. Nostalgia ze szkolnych, dopiero co minionych czasów...
Madame Geneva's - oj, to mój największy chyba faworyt. Takie smutne i... redniowieczne lekko? Po prostu kapitalne!!! Super melodia
In The Sky - wzruszajšce, super saksofon, super melodia
True Love Will Never Fade - uwielbiam po prostu, uwielbiam
Punish The Monkey - hm, prawie rocker, super aranż
Czego nie wymieniłem? Jak dla mnie to na dzisiejszy moment najlepsza płyta Marka, nie tylko z tych solowych. Przede wszystkim naprawdę fascynujšce aranżacje! Pianinko, flet, saksofon, te akordeony w Scaffolder's Wife czy cała sekcja dęta w Behind With The Rent.
Noooo po prostu super. Ale szczęcie
BET, Andrzej, podajcie swoje własne rankingi z komentarzami, jestem strasznie ciekawy dłuższych opinii
Mam najdroższš wersję, z DVD. W końcu nie po to tyrałem 3 miesišce, żeby teraz sobie odmawiać

Hm, moje faworyty
: Scaffolder's Wife - to połšczenie fletu z gitarš! Miażdży!
Let It All Go - super refren i tekst cały też. Dodaje wiary we własne siły
Secondary Waltz - jak się dowiedziałem, o czym to jest to jeszcze bardziej polubiłem. Nostalgia ze szkolnych, dopiero co minionych czasów...
Madame Geneva's - oj, to mój największy chyba faworyt. Takie smutne i... redniowieczne lekko? Po prostu kapitalne!!! Super melodia
In The Sky - wzruszajšce, super saksofon, super melodia
True Love Will Never Fade - uwielbiam po prostu, uwielbiam
Punish The Monkey - hm, prawie rocker, super aranż
Czego nie wymieniłem? Jak dla mnie to na dzisiejszy moment najlepsza płyta Marka, nie tylko z tych solowych. Przede wszystkim naprawdę fascynujšce aranżacje! Pianinko, flet, saksofon, te akordeony w Scaffolder's Wife czy cała sekcja dęta w Behind With The Rent.
Noooo po prostu super. Ale szczęcie

BET, Andrzej, podajcie swoje własne rankingi z komentarzami, jestem strasznie ciekawy dłuższych opinii
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>